Családi ház Gyula Újváros részén eladó.

2264 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Újváros városrészén egy csendes, átmenőforgalomtól mentes, de mégis frekventált helyen lévő, 60-as években épült, jó állapotú vegyes falazatú családi házat.

Az ingatlan 2019-es évben felújításon esett át, mely során a villamoshálózat teljes cseréje megtörtént, megújult a szennyvízhálózat, a tető.
Egyes helyiségek új hidegburkolatokat kaptak. A szobákban parketta található.
Az ingatlanhoz tartozik egy teljesen körbekerített 671 m2-es telek.

Az ingatlan lakóterülete: 84 m2
A telek területe: 671 m2

Az ingatlan vegyes falazatú, ami tökéletes állapotban van, vastagsága miatt a nyári napokban hűvösen tartja a ház helyiségeit, a téli napokon viszont bent tartja a meleget.
A ház belső elosztása: nappali, 2 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba+wc, előszoba, kamra, szerszámos helyiség.
Nagyon kedvező tulajdonság, hogy a hátsó szoba, konyha és fürdő+wc helyiség, teljesen külön bejárattal is rendelkezik, de igény szerint össze is nyitható a többi helyiséggel valamint egy kandalló is helyet kapott, amivel igény szerint szintén lehet fűteni.
A hátsó rész kialakítása úgy történt, hogy az külön mérőórákkal van szerelve, így a leendő tulajdonos a hátsó részt akár albérletként is tudja funkcionáltatni, ha igényt tart rá.
A ház egy telek belső részén helyezkedik el, de külön bejárattal, akár gépkocsival való behajtásra is van lehetőség.

Közelben iskolák, óvoda, vasútállomás, élelmiszerüzlet, a város központja 10 perc sétával megközelíthető.

Amennyiben ez az igen jó árban lévő, praktikus elosztású, felújításokon átesett és frekventált helyen lévő ingatlan felkeltette az érdeklődését, akkor hívjon bizalommal a 06-70/3335199-es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Kapcsolattartó
Gyula
+36 (70) 333 5199
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.